Visita d'en Tòfol Castanyer




Avui hem tengut el privilegi de rebre la visita d'un dels millors esportistes del trail running a nivell mundial! En Tòfol Castanyer ha vengut a donar una xerrada a l'alumnat de 4t sobre la seva trajectòria esportiva. Ens ha explicat anècdotes, experiències, inquietuds, quins han estat els seus millors i els seus pitjors moments... 

Entre d'altres coses ens ha explicat els seus inicis en el món de l'atletisme i com va ser la seva transició cap al trail running. Ens va explicar que per a ell va ser una passa lògica ja que de ben jove sempre li ha agradat anar a la muntanya amb el seu conco i, a més a més, trobava que els 42 quilòmetres de les maratons eren pocs i en necessitava més. Per altra banda, també ens va dir que el que més li agradava de les curses de muntanyes és que el "terreny de joc" sempre és diferent i cada cursa és un repte totalment nou.

Una de les primeres coses d'alló que et dones compte és que té una gran estima cap a la natura. Ens va explicar que sempre hem de ser molt respectuosos quan anam a la natura i que per a ell el més important és poder deixar una bona herència als seus fills, el meravellós paisatge que tenim a Mallorca tal i com ell l'ha conegut. Lligat amb això ens va fer una "masterclass" de com fer un tassó d'aigua plegable amb material reciclat per poder dur-lo sempre quan anam a la muntanya o a qualsevol lloc.

En definitiva, va ser una xerrada molt especial i molt propera on en Tòfol va ser súper proper, amable i molt receptiu a contestar totes les preguntes i dubtes del nostre alumnat. Fins i tot a darrera hora, quan ja feia tard, va treure paciència i temps per signar autògrafs a tots els que li varen demanar.

Adjuntam l'enllaç al programa 2 voltes d'Ib3 on avui mateix han dedicat el programa al running i on entrevisten en Tòfol.
Bojos per córrer
   







 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qui és en Tòfol Castanyer?

TALLER JUGAM PER LA CONVIVÈNCIA